SE*Mathea's finns i Göteborg i Lövgärdet. Här bor vi i en lägenhet när natur och vatten.
Vi är en lite familj med lite olika intressen 

Jag ska pressentera oss som bor i familjen 

Frun i huset heter Simone och jag är född 1985. Jag är en glad och social tjej, Jag har ett stort djur intresse och alltid haft detta, Men intresset för raskatt kom mera när jag köpt min första renrasiga katt Naken 2013 året efter gick jag på min första uställning. Efter detta växte bara intresser för att börja avla och fortsätta med utställning. Under åren har jag ställ ut mina katter samt börjat gå assistent på utställningarna för att få kunskap och erfarenhet. Jag läser och försöker utveckla som person och för att kunna bli en bra uppfödare.

Jag är utbildad undersköterska jag jobbar på Mölndals Sjukhus. I april 2023 kommer jag böja jobba dagtid som planerings undersköterska detta ser jag mycket fram i mot och se va detta kan ge och hur jag kommer utvecklas i min yrkesroll

Herren i huset heter Toomas även han är förd 1985, han är den som bara hänger på mina tokigheter, Men han har ett stort intresse för "mans leksaker" så som radiostyrd bilar även en jävlel på xbox. Toomas är inte den sociala av oss men han är en stor stöttning för mitt intresse. Toomas jobbar för Lerums kommun .

Vi lärde känna varandra 2004 och va goda vänner under några år tills 2008 då vi blev ett par till slut så blev man även gift 28 Juli 2018 sa vi ja till varandar i Tuves Kyrka.

Barnen

Barnen i familjen bistår av två stycken underbara töser.

Mathilda är född 2003. Mathilda har samma intresse som sin mor hon är även den som hänger med på utställningarna. Mathilda tog studenten 2022 och i september började hon nya jobbet som undersköterska på hjärtintensiven. Mathilda går även under namnet Barnet som många känner till på utställningarna. Hon är ofta med och ställer katt och har även sin egna katt Terror som hon har ställt med framgång. Tyvärr tycker inte Terror at utställning är lika roligt som hans ägare och får hänga med på någon per år. Mathilda har även tagit upp intresse för att gå assistent på en del utsällnigar vilket är väldigt roligt att vi kan göra detta tillsammans 


Thea är född 2009. Thea är den som är nog minst intresserad av katter men nu har hon fått ett lite intresse i detta efter att hon fått sin egna katt Nivia som finns med i vårat katteri och kommer åka med på en del utställningar.. Thea har börjat på Engelska skolan vilket är väldigt roligt då Thea är den i familjen som är duktig på engelska och har ett stort intresse i språket. Thea älskar även japanska figurer och spela xbox.

Stamnamnet

Detta med att komma på ett stamnamn är inte det lättaste. Men när jag kom på detta namn så kändes det bara så rätt. Men när man ska söka så vill man helst att man skicka med något alltinativ men jag kom inte på något. Jag bestämde mig redan 2013 att jag ska bli uppfödare i framtiden men ville ha kundskap osv innan men namner Mathea's hade jag redan bestämmt ca 2018 men ville verkligen ha ett alltinativ två men kom inte så jag chansa att bara skicka in ett namn.

Namnet Mathea's är efter båda mina fina flickor att kunna kombinera deras namn för mig känns det underbart att jag kan bära med mig namnet med stolthet.

12 September 2019 gick mitt stamnnamn igeneom hos FIFe 

Dela den här sidan